Over Magdeleen

De vrolijke, heldere klank van een (mezzo-)

sopraan, en een stemleeftijd van tussen de 20 en 40 jaar. Met eigen studio. Zo kun je mij in het heel kort samenvatten.

De lange versie?

Ik vind het geweldig om je te helpen bij het realiseren van jouw productie. Het meeste plezier heb ik als ik echt mag acteren; daarnaast gaat mijn hart sneller kloppen van educatieve en verhalende producties, speciaal als de doelgroep kinderen betreft.

Maar je kunt me ook boeken voor geleide meditaties, commercials, instructievideo's, explanimations, e-learning, en voice-response systemen. Etcetera!

Vanuit mijn eigen studio kan ik in principe binnen 48 uur leveren, vaak ook sneller.

Met mijn auto rijd ik met plezier naar elke andere studio van jouw voorkeur.  

Naast Nederlands spreek ik Engels met een standaard UK-accent. En wist je dat ik ook met een Zeeuws accent kan praten? Hoewel ik geen native speaker ben, ben ik wel in Zeeland opgegroeid, woon er sinds 2012 weer, en ik pik gemakkelijk accenten op.

In mijn portfolio vind je zowel van Zeeuws accent als Engels een voorbeeld.

OOK MOGELIJK:

  • Ben je nog niet helemaal zeker van je tekst? Ik kan je helpen met redigeren om er de allerbeste tekst van te maken.

  • Zou je zelf wel eens iets in willen spreken?
    Ben je bijvoorbeeld coach en wil je een meditatie-cd maken?
    Dan kun je in mijn studio terecht. Ik kan je coachen en regisseren, en maak en monteer de opnames. Ik beschik bovendien over een netwerk van mensen die het geheel kunnen afmixen tot een fantastisch resultaat.

Iets heel anders:

Naast voice-over ben ik ook beeldend kunstenaar.

Neem een kijkje op mijn website: www.magdeleen.com

Je vindt mijn stem ook op:

Anderen over Magdeleen

"Wat hebben we veel geleerd van Magdeleen tijdens de voorbereidingen voor het uiteindelijke inspreken! Over teksten die geschikt zijn om voor te lezen en over de techniek van het inspreken. Het waren genoeglijke en inspirerende uren in de studio van Magdeleen. Ook het inspreken van de teksten was een hele onderneming. Magdeleen werkt heel vakkundig, nauwgezet en precies. Het resultaat mag er dan ook zijn!" Anneke van Waarden-Koets, coördinator educatie & exposities Zeeuws Archief Middelburg